nlzh-CNendejaplesthvi

Onze sponsors

  • buro_budget_begeleiding.png
  • dsv.png
  • geraads_soree.png
  • green_people.png
  • heister.png
  • recruitmentcampus.png
  • seacon_logistics.png

Verslagen

Fietstocht 2007

Venlo, 02-09-2007

Op Zondag 2 september werd de jaarlijkse fietstocht van de recreanten van T.T.V. Venlo gehouden. We verzamelden ons bij het ziekenhuis er stond een stevige wind en er was regen voorspeld. Dat deerde ons niet, we besloten wel om op de heenweg wind- in te fietsen (dit kon ook niet anders) zodat we dat alvast gehad hadden.
De fietstocht was uitgezet door Henk en Ellen.
We fietsten richting Steyl en staken de Maas over met het "veer".Aan de andere kant was er een pauze bij de stuw. Daarna fietsten we verder, op een gegeven moment viel Peggy voor de tweede keer, het bleek dat haar hele stuur los zat. Om geen verder risico te nemen, liepen we het laatste stukje. Bij het tuinhuis van Henk werd de fiets weer " rijveilig" gemaakt.
Na een kop koffie of thee gingen we verder naar Neer. Hier was het kermis, die was nog niet open. Wel hebben we hier koffie of thee gedronken en een lekker stuk vlaai gegeten. Daarna op weg naar de volgende stop. Opeens mistten we Johny, hij was niet bij de groep. Henk ging terug en daar was het verloren schaap, hij was op het toilet toen wij vertrokken.
Bij de Neerse molen kregen wij een rondleiding van de vader van Henk. Het was zeer interessant. Hier bleek dat je een diploma nodig had om molenaar te zijn. De opleiding duurt maar liefst 3 jaar.
Henk liet ons de mooiste plekjes van Neer zien, en vertelde hier op een leuke manier over. We hebben een prachtige tuin bekeken met allerlei beelden, waterval en de meest aparte bloemen, een juweeltje!
Daarna gingen we weer naar het tuinhuis van Henk. Hij had een hele maaltijd geregeld, soep, macaroni salades, broodjes, van alles. Uit de kunst!!
Nu begon het te regenen eerst zachtjes, we zaten onder parasols, maar het begon steeds harder te druppelen, er werd met de parasols geschoven dat baatte niet.
Parasols naar binnen, stoelen mee, iedereen hielp mee, en we genoten nu extra van de warme maaltijd.
Rond zes uur werd de terugweg aanvaard. Wind uit gelukkig en het was droog. We hadden nog een pechvogel, Lien kreeg een lekke band.
Ook deze werd vakkundig gemaakt.
We besloten niet nog een pauzeplek te zoeken want iedereen was erg moe.
Het was een leuke dag, de complimenten voor de organisatie Henk en Ellen.

We kijken al uit naar de volgende tocht.