nlzh-CNendejaplesthvi

• recruitmentcampus.png
  • seacon_logistics.png

Senioren 1 kampioen!

Wij feliciteren ons eerste seniorenteam met het kampioenschap in de 2e klasse!

Gisteren werd het kampioenschap veilig gesteld met een 8-2 overwinning op de nummer twee Seta. Met nog een wedstrijd te gaan zijn de heren niet meer in te halen. Volgend seizoen wacht wederom de eerste klasse en de strijd om handhaving.

Overige teams

Het seizoen loopt weer op zijn einde. Het jeugdteam speelde gisteren haar laatste wedstrijd. Lang stonden ze eerste, maar gisteren moesten ze wederom hun meerdere erkennen in de nummer twee Red Stars en ging de eerste plek definitief verloren. De andere twee seniorenteams handhaven zich en eindigen waarschijnlijk in de middenmoot.

Bij de recreanten is het met nog een wedstrijd te gaan ook gespeeld. Team 1 t/m 3 handhaven zich. Team 4 wordt a.s. dinsdag kampioen in de zesde klasse. Tenminste, dat ligt wel in de lijn der verwachting want er is nog 1 punt nodig. Heren, succes!